Vendégszerető ágy

190 000 Ft350 000 Ft

Két egyforma alapterületű és vastagságú matrac egy szintbe, és szorosan egymás mellé emeléséhez használható vasalattal rendelkező ágykeret.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Két egyforma alapterületű és vastagságú matrac egy szintbe, és szorosan egymás mellé emeléséhez használható vasalattal rendelkező ágykeret. 80 vagy 90 cm széles matracokhoz alkalmas.

A megoldás felnőttek számára mindennapi alvásra alkalmas fekhelyet biztosít, a termék terhelhetősége 300 kg. Gyerekek számára is ideális, ráadásul évtizedekig hasznos fekhelyként szolgálja majd őket. A felső matrac alatt zárt, 14 cm nettó magasságú, pormentes ágyneműtartó található. Az ehhez való hozzáférést gázrugó segíti.

A matracok hossza bármennyi lehet. A matracok maximális magassága 80 cm széles matrac esetén 12 cm, 90-es matracok esetén 14 cm. A vendégmatrac mozgatásához (kiemeléséhez) kell valamennyi erő, de nem veszélyes.

Videó a vasalat működéséről: https://www.youtube.com/watch?v=Bdg0PKt4h2g

A lényeg a vasalat által adott megoldás: az ágykeret formavilága, színe más is lehet. Ebben az esetben az alapverzióhoz képest magasabb ár várható. Aki más formát szeretne, az ezzel kapcsolatos igényeit e-mailben ossza meg velünk! Leesésgátlót tudunk készíteni az ágykerethez.

Összecsukott állapotban a keret bruttó külső mérete 92 x 214 cm (80-as matracok esetén) vagy 102 x 214 cm ( 90-es matracok esetén)

Kinyitott állapotban a bruttó méretek 214 x 172 cm. (80-as) vagy 214 x 192 (90-es). Az ágyrács teteje a földtől 43 cm, azaz például egy 10 cm vastag matrac esetén a fekvőfelület 53 cm magasan lesz.

A matracok terhelhetősége 90 kg.

Reális átfutási ideje a keret formájától függően 8-12 hét.

További információk

Méret

80×200 cm, 90×200 cm

Faanyag

Egyedi kivitelben, Fedett festett bükkfa, Natúr lakkozott borovi fenyőfa, Natúr lakkozott bükkfa, Natúr lakkozott tölgy,kőris,juhar, Natúr olajozott borovi fenyőfa, Natúr olajozott bükkfa, Pácolt lakkozott bükkfa, Pácolt lakkozott tölgy,kőris

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vendégszerető ágy” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük