Vendégszerető ágy

(4 vásárlói értékelés)

370 000 Ft406 000 Ft

Két egyforma alapterületű és vastagságú matrac egy szintbe, és szorosan egymás mellé emeléséhez használható vasalattal rendelkező ágykeret.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Két egyforma alapterületű és vastagságú matrac egy szintbe, és szorosan egymás mellé emeléséhez használható vasalattal rendelkező ágykeret.

Alkalmas 80 cm vagy 90 cm széles matracokhoz. (A matracok hossza bármennyi lehet) A matracok maximális magassága 80 cm széles matrac esetén 12 cm, 90 cm széles matracok esetén 14 cm. A vendégmatrac mozgatásához (kiemeléshez) kell valamennyi erő, de nem veszélyes. A megoldás felnőttek számára mindennapi alvásra alkalmas fekhelyet biztosít, terhelhetősége 300 kg. Gyerekek számára is ideális, ráadásul évtizedekig hasznos fekhelyként szolgálja majd őket. Leesésgátlót tudunk készíteni az ágykerethez.

A felső matrac alatt zárt, 14 cm nettó magasságú, pormentes ágyneműtartó található. Az ehhez való hozzáférést gázrugó segíti.

Videó a vasalat működéséről

Az ágykeret formavilága, színe szabadon variálható, ebben az esetben az alapverzióhoz képest magasabb ár várható.

Összecsukott állapotban a keret bruttó külső mérete 92 x 214 cm (80-as matracok esetén) vagy 102 x 214 cm ( 90-es matracok esetén) Kinyitott állapotban a bruttó méretek 214 x 172 cm. (80-as) vagy 214 x 192 (90-es). Az ágyrács teteje a földtől 43 cm, azaz például egy 10 cm vastag matrac esetén a fekvőfelület 53 cm magasan lesz. A matracok terhelhetősége 90 kg. Reális átfutási ideje a keret formájától függően 6-10 hét.

További információk

Méret

80×200 cm, 90×200 cm

Faanyag

Festett fehér bükkfa, Natúr olajozott bükk, juhar, cseresznye, kőris, Natúr olajozott tölgyfa, Színes olajozott bükk, juhar, cseresznye, kőris, Színes olajozott tölgyfa

Vendégszerető ágy termékről 4 értékelés

 1. Dobiászné Radócz Margit

  Szuper,

 2. Hantay Csilla

  Imádom <3

  Nekem ilyen ágyam még az életemben nem volt.
  Nagyon köszönöm a Kedves Ágymestereknek!

 3. Bőtiné Máthé Krisztina

  Nagyon szuper az ágy.Gyönyörű kivitelezés precíz munka.Kényelmes mindennapi alváshoz.Kislányom imádja.

 4. T. Tímea

  2018 tavaszán vettünk egy Vendégszerető ágyat a kisfiunknak. Hosszú távú befektetésnek szántuk. 😉 Eddig gond nélkül bírja, semmi hibája! (Ami azóta kicsit zavaró, az alvás közbeni forgolódás már sajnos, nem hangtalan, (sőt!) mint az első kb. 2-3 évben. Ez ellen van valami hasznos tipp, esetleg?)

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük