idős hölgy gyógytornázik egy gyógytornász segítségével

Együttműködés gyógytornászokkal

Az Ágymester Manufaktúra Kft. gyógytornászokkal együttműködve szeretne egészséges és pihentető fekvést biztosító matracokat készíteni az egész ország területén. Kiemelt célcsoportok: anyukák, középkorú nők, idősek. Számukra gyógytornászokkal együttműködve alakítottunk ki matracokat illetve nyitottak vagyunk további összetételek kialakítására is.

Gyógytornász partnerünk feladata

Partnereink matracainkból előzetesen próbamatracokat kapnak, hogy személyesen is meggyőződjenek a minőségükről.
Ezt követően metszetminták és személyesen átadott információ segítségével felhívják a figyelmet, majd az Ágymesterek által biztosított információs- és kedvezménykártya átadásával összekötnek bennünket az érdeklődőkkel. A további ügyfélkapcsolati munka már az Ágymesterek dolga. Értékesítés esetén az Ágymester Manufaktúra 10% háttérkondíciót biztosít gyógytornász partnerei számára az eladott matracok nettó árából.
matracgyártás

Matracaink

Matracaink minősége kiváló, áruk kedvező. Alapanyagaink kellően sűrűek, kemények, jó tartásúak és rugalmasak. Matrachuzatunk levehető, mosható, ötven százalék pamutot tartalmaz. Matracaink külön belső huzatot kapnak. Az alapanyagaink szinte teljes egészében hazai gyártásúak.

Jelentkezni az értékesítési együttműködésre a következő elérhetőségeken keresztül lehet: 

info@agymester.hu 

+36 30 447 5612

Felnőtt matracok

Kényelmes, egészséges, saját gyártású felnőtt matracok korszerű és minőségi alapanyagokból 80×200 cm-es, 90x200cm-es valamint egyedi méretekben.