Méhviaszbalzsam

1 500 Ft12 950 Ft

Saját fejlesztésű termékünk ez a tiszta magyar méhviaszból készülő méhviaszbalzsam, amely narancshéjolajat tartalmaz oldószerként. Olaj alapozás után gyorsan száradó, könnyen felpolírozható, esztétikus, a fa erezetét kiemelő és kellemes tapintású, könnyen javítható felületet ad.

Tömörfa ágykereteink felületkezeléséhez mi magunk is évek óta használjuk. A kész felületek tisztítása vízben oldott háziszappanos vízzel (lúg) vagy finom csiszolópapírral ajánlott, nagyobb szennyeződések eltávolítása után érdemes újraviaszolni a felületet, ami az anyag természete miatt nagyon könnyű, csak egy áttörlés.

Kizárólag természetes anyagokat: narancshéjolajat, paraffint és tiszta méhviaszt tartalmaz.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Könnyen felhordható, gyorsan száradó, hobbifelhasználók számára is könnyen kezelhető beltéri felületkezelő anyag. Enyhén patinázott, kellemes tapintású, nem sérülékeny, természetes érzetű felületet hoz létre.

Nyers fa játékok, kisebb és nagyobb fabútorok felületkezelésére is ideális. Lambériák, fa falburkolatok, fa épületek, faházak felületkezelésére kiváló, mert magas viasztartalma miatt erősen víztaszító tulajdonságokkal bír. Kültéri felületekre kültéri olaj alapozás után használható, de évente érdemes újra átkenni vele a fát.

Gyerekjátékok felületkezelésére is alkalmas, mivel semmilyen károsanyagot nem tartalmaz.

Mitől jobb, mint más viasz?

A kereskedelmi forgalomban kapható viaszok oldószeresek. Szaguk kellemetlen, nehéz dolgozni velük. Elég sokat megpróbáltunk közülük mi is, nem egyszer alaposan megfájdult a fejünk a használatuk során. Az Ágymester viaszbalzsam teljesen természetes, méhviasz és narancsolaj-illata pár nap után elpárolog.

Használat

Felület-előkészítés

Annál kellemesebb érzetű lesz egy fatermék végső felülete, minél nagyobb szemcseszámú csiszolóanyaggal minél alaposabban előkészítjük. Az alaposan előkészített fafelületnek nagyon örül az Ágymester viasz is. DE! A magas viasztartalom miatt akár hanyagul előkészített fafelületre is fel lehet hordani! Akár csak gyalult, csiszolás nélküli fafelületeket is lehet kezelni a viaszbalzsammal, ezzel különleges hatású felületeket kapsz, ugyanakkor a magas viasztartalom miatt a sima, kellemes tapintású lesz, nem marad kemény a fa „szőre”. Kiválóan alkalmas ezért lambériával burkolt felületek gyors és könnyű kezelésére, faházak, télikertek fa burkolatához!

Felületkezelés és polírozás

A viaszbalzsam legkönnyebb és ajánlott felhordása száraz, tiszta pamutronggyal javasolt. A rongyot mártsuk a felületkezelő anyagba, majd körkörös mozdulatokkal dörzsöljük be a fafelületbe. Száradási ideje viszonylag alacsony, a körülményektől függően kb. egy óra. Két-háromévente lehet gondolkodni egy kis frissítésben, tisztítás és csiszolás után újra át lehet kenni vele a felületet.

Polírozás

Száraz pamutronggyal lehet fényesíteni a felületet. Ugyanazzal a mozdulattal lehet polírozni, mint ahogy felvittük a felületre az anyagot. Az elkészült viaszolt felületed kellemes tapintású, természetes érzetű lesz. A viasz alól átsugárzik a fa boldogsága is, meglátod!

Az Ágymester viasszal felületkezelt fa felületek tisztítása és ápolása

Nagyon enyhén vizes ruhával, vízben oldott háziszappanos vízzel (lúg) vagy finom csiszolópapírral ajánlott, nagyobb szennyeződések eltávolítása után érdemes újraviaszolni a felületet, ami az anyag természete miatt nagyon könnyű, csak egy áttörlés.

Kiszerelés

0,1 l, 0,28 l, 0,5 l és 1 literes kiszerelésben, műanyag tégelyekben adjuk, de saját, hozott tárolóba is szívesen töltjük!

Hol tudom megrendelni?

Egyelőre tőlünk tudod megrendelni e-mailen: info@agymester.hu

Szállítás

Feladjuk postán, szállítjuk, vagy személyesen gyáli telephelyünkön is átvehető. Érkezés előtt időpont-egyeztetés szükséges! Tel: o6-3o/447-56-12

Szállítási költség: (feltöltés alatt) Az összeg előre utalással vagy utánvéttel is fizethető.

Viszonteladóknál kapható lesz-e?

Nyitottak vagyunk új együttműködésekre, egyelőre csak nálunk kapható.

Bútorfestő vagyok, lambériát, faházat gyártunk és szerelünk, bútorokat készítünk, a mi vevőink is vágynak a természetes fa felületekre!

Cégek az éves megrendelések mennyiségétől függően árkedvezményre számíthatnak.

Lehetnek még kérdéseim?

Persze! Várjuk telefonon vagy e-mailen! Kíváncsian várjuk a visszajelzéseket, megrendeléseket!

További információk

Kiszerelés

0,1 liter, 0,28 liter, 0,5 liter, 1 liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Méhviaszbalzsam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük