Szolgáltatások 

Az Ágymester Manufaktúra szolgáltatásai

Az Ágymester Manufaktúra vezetői kiemelten fontosnak tartják a vevői felé nyújtott szolgáltatásokat. Próbára tehetően rugalmasnak gondoljuk magunkat, valamint nyitottnak arra is, hogy ha új szolgáltatási igényt vártok el tőlünk, akkor kérünk benneteket, hogy azt jelezzétek felénk írásban, e-mailen!

 Szolgáltatásaink: házhoz szállítás, összeszerelés, egyedi pác és egyéb felületkezelő anyagok elkészítése.

 

Házhoz szállítás:

 

Az Ágymester Manufaktúra kívánságra házhoz szállítja neked a megrendelt ágykeretedet, matracodat. Határainkon innen, de örömmel azon túl is: Felvidékre, Partiumba, Délvidékre, Burgenlandba. A távolabbi pontok esetén is találunk megoldást.

Határainkon innen és a határ közeli magyar lakta területekre 5.000 és 15.000 forint között összegért szállítjuk el és ezért az összeért össze is szereljük az ágykeretedet. Az ár több mindentől függ. Egyrészt a távolságtól, másrészt attól, hogy éppen abba az irányba mennyi fuvarunk van még? Ha például Győrbe készülünk két nagyobb értékű megrendeléssel, akkor amennyiben te tatabányai vásárlónk van, szerencséd van, mert ha ingyen nem is (be kell menni a városba az autópályáról, a városban is utazunk, parkolunk stb), de inkább az ötezer forintos összeghez közeli áron visszük el és szereljük össze az ágyadat, vagyis valamennyivel olcsóbban. És ebben az esetben a győri megrendelőktől sem kérjük el a maximális kiszállítási díjat, velük is korrektek leszünk.

Mi gyáliak vagyunk, ez egy Budapesthez közeli kisváros, ám a jó közlekedési feltételek ellenére távol esnek tőlünk az országnak bizonyos pontjai. Ha innen rendelsz ágykeretet, akkor is számíthatsz ránk, de kicsit könnyebben jutunk el mondjuk Kecskemétre, mint Sopronba. Hevesbe, mint Miskolcra. De azért összehozzuk a távoli városokat, településeket is.

Házhoz szállítás előtt időben időpontot egyeztetünk. Mindenféleképpen alkalmazkodunk a megrendelőink időbeosztásához, egy kicsit kérünk benneteket, hogy ti is segítsetek nekünk. A kiszállítást végző kollégánknál lévő telefon száma: +36-30/447-76-80. A kiszállítás napján esetleg ti is hívhatjátok, hogy éppen merre tart. Ő is keres benneteket, az ő dolga, természetesen, de a nyakában egy harminc kilós tölgyfa ágyoldallal néha elfelejti megtenni ezt a számotokra ideális időben.

 

Összeszerelés:

 

Csak akkor nem szereljük össze az ágykereteteket, ha kifejezetten kéritek. Mert a mi házhoz szállításunk nem azt jelenti, hogy négy – öt csomagot leteszünk a küszöbödre, hanem azt, hogy össze is szereljük az ágykeretet. Ez általában fél – egy órát vesz igénybe, a helyszín körülményeitől függően. A leggyakrabban ezt a munkát egy kollégánk végzi, a munkáját jelentősen tudjátok könnyíteni, ha egy kicsit segítetek a szerelésben: egy-egy szerszámot a kezébe adtok és hasonló emberi gesztusok, előre is köszönjük!

 

Egyedi felületkezelő anyagok elkészítése

 

Amikor valaki egyedi színű ágykeretet rendel, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy-egy szín elkészítésével, kikeverésével fél-egy órát eltöltünk. Ezért az egyedi színek elkészítéséért ezer forint felárat szoktunk elkérni. Reméljük, hogy ti is reálisnak tartjátok ezt az összeget!

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés