Kinek érdemes tölgyfa ágykeretet venni?Kinek érdemes tölgyfa ágykeretet venni?

 

Az ideális felnőtt francia ágykeretek alapanyaga mindenféleképpen valamilyen keményfa: tölgyfa, kőrisfa, bükkfa. A keményfa fajok szerkezete, szálsűrűsége megfelelő százötven - kétszáz kiló súly (vagy néha lényegesen több) megtartásához. Felületük kellően ellenálló a fizikai sérülésekkel szemben, bírják a többszöri szét-és összeszereléseket. Az előbb felsorol fa fajok közül a tölgyfa a legjobb természetű és legértékesebb fa. Sok száz ágykeretet készítettünk az elmúlt években tölgyfából.

A felnőtt korba érkezéssel ezért érdemes egy jó keményfa ágykeretbe invesztálni, mert egy keményfa ágykeret évtizedekre szólhat. Nagyon sok tölgyfa ágykeretünk vásárlója fiatal házas. Egy nem olcsó, de végtelenül praktikus,kidolgozott és szép ágyat rendelnek tőlünk, amely várhatóan életük végéig szolgálni fogja őket.A tartós és jó ifjúsági ágykeretbe fektető szülők is megbíznak bennünket mostanában tölgyfa ágykeret készítésével. Ők hasznos és tartós gyerekbútorban gondolkodnak, szinte egy befektetésben, amely évtizedekig szolgálhatja a családot. Ezek a praktikus és elnyűhetetlen tölgyfa ifjúsági heverők a gyerekszoba után dolgozó szobákban, vendégszobákban, majd a következő generációk gyerekágyaként hasznosulnak.

Az évtizedekig szolgáló erős, praktikus, részleteiben míves keményfa ágykeret készíttetése jó döntés, hasznos befektetés.


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés