A tölgyfa ágyak felületezelésérőlA tölgyfa ágyak felületkezeléséről

 

A tölgyfa anyaga látványos lehetőségeket ad a szép felületek készítéséhez. Mindenféleképpen fontos a tölgyfa kapcsán megjegyezni, hogy a fa alapszíne adottsága. A tölgyfa színe alapból egy világos sárgás, barnás, zöldes árnyalattal rendelkezik, ez meghatározza a színezhetőségét: nagyon világos színeket nem tudunk előhozni belőle, ezért olyan hálószobákba nem feltétlenül ideális, ahol világos bútorra vágyik a szem. Persze fehér festett felület esetén mindjárt más a helyzet.

A fa természetes színétől, mint adottságtól eltekintve fantasztikus dolgokat lehet művelni a tölgyfa felületével. A végeredmény mindig valami látványosan szép felület, különleges, igazán eredeti. Nyugodtan ereszd el a fantáziádat! A tölgyfa ágyad lehet klasszikus pácolt lakkozott felületű, de akár olajozott, viaszolt is, festett, antikolt, meszezett, fényes, matt, selyemfényű lakkal fedőzött, fedőzetlen, öregített, szürkésbarna, mint egy sok száz éves öreg tölgyfa odúja az erdő mélyén.

Elképesztően sokat foglalkoztunk felületkezelés színvonalának javításával az elmúlt években. Messze a hazai kínálatot és lehetőségeket túlszárnyaló tudással és tapasztalatokkal rendelkezünk ezen a téren. A felületkezelés nekünk is fontos terület, nyitottak vagyunk az igényeitekre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés