Karrier 

Az élet változik, a gazdaság változik, ezért az Ágymester Manufaktúra Kft. vezetői nyitottan kezelik csapatuk létszámát. Fokozatosan, stabilan, de lassan, nagyon lassan bővülünk. A rosszul teljesítő kollegákat lecseréljük. Ezért folyamatosan várjuk azoknak az életrajzát és motivációs levelét, akik nálunk szeretnének dolgozni.

 

Miben különleges az Ágymester Manufaktúra?

 

Nálunk szinte minden munka más, szinte minden munkát valakinek készíted, nem egyszer személyesen is találkozhatsz azzal, akinek készíted, akinek az életét jobbá teszed. Ő szinte mindig meg is köszöni ezt neked.

Nálunk kreatív alkotó munka folyik. Alkotsz és nem termelsz. Persze nem halunk bele óránként a szépségbe, de minden héten van mire örömmel visszagondolnod.

Modern, a magyar valóságtól egyre jobban eltávolodó motivációs környezetet és belső kommunikációt tapasztalhatsz.

Mi csak fával dolgozunk. Más az illata, mint a laminált bútorlapnak.

 

Van konkrét állás ajánlatunk, ahova pályázatokat várunk. Ezt a lap alján tudod olvasni.

 

Kiket keresünk?

 

Végezettségüket tekintve asztalosokat és gépjárművezetői gyakorlattal rendelkezőket, kereskedelmi és belső kommunikációs munkában közreműködő asztalos vagy bútoripari tapasztalattal rendelkező ügyviteli munkatársakat.

Olyan asztalosokat, akik gyakorlatuk nagy részét fával végezték, ismerik a fa kötéseket, a természetes anyag megmunkálását. Szeretik a szakmájukat, szeretnek dolgozni, alkotni, nyitottan és csapatban dolgozni, együttműködni.

 

Konkrétan keresünk-e most valakit?

 

Igen! De egyelőre csak életrajzokat és motivációs leveleket olvasnánk. Olyan valakit keresünk, akinek átlag feletti kézügyességgel rendelkezik a szakmájában: ért a valódi fa megmunkálásához, szépen farag, tud szabadkézzel esztergályozni, van színérzéke és ügyesen fest. Asztalosként kellene dolgoznia, a felületkezelésben közreműködnie, az egyedi dekorációkat elkészítenie, esztergályoznia. A díszfestés betanításában segítünk, amennyiben a többi tudás rendben van. Átlag feletti kommunikációs képességgel rendelkező kollegát keresünk erre a pozícióra. Várjuk az e-maileket!

 

Mit ajánlunk mi?

 

Hosszan tervezhető jövőt, fejlődést szakmailag, de leginkább a sikeres egyéni és csapat életstratégiák területén, családias hangulatot, jó kedvet, kiegyensúlyozott, biztos és kreatív munkavégzést.

 

Hova küldjétek az életrajzotokat?

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." target="_blank">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Mindenkit értesítünk. Folyamatosan nyitottak vagyunk az értékes munkatársakkal való együttműködésre. Ezért érdemes nekünk bármikor bemutatkozni emailben. Várjuk jelentkezéseiteket!


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés